Home » Жизнь за границей » Отримання громадянства Бельгії

Отримання громадянства Бельгії


Бельгія – дуже приваблива країна Європи, як для постійного проживання, так і для роботи. В цій країні досить комфортно так само в плані оподаткування, так що не дивно, що погляди багатьох жителів пост радянського простору спрямовані саме сюди.

Це одна з перших європейських країн, яка підписала шенгенську угоду, завдяки чому саме у Брюсселі знаходиться «столиця» Євросоюзу, в цьому ж місті розташувалися штаб-квартира НАТО. Такий собі маленький міжнародний центр, тому і політика і економіка країни завжди орієнтовані на міжнародну інтеграцію.

Бельгія популярна в плані імміграції та отримання виду на проживання завдяки досить привабливому інвестиційному клімату, надійної банківської системи, можливостей без проблем пересувається по країнах Шенгену, можливостям за короткі строки отримати друге європейське громадянство, визнанням владою Бельгії інституту другого громадянства, стабільність і низький рівень злочинності. Загалом, гідності можна перераховувати годинами і це ще одна перевага.

Важливо так само відзначити, що в країні немає податку на приріст капіталу і на капітал, відсутня так само податок на приріст вартості нерухомості, якщо ви нею володієте більше п’яти років.

Так само уряд Бельгії подбало про укладення договору з безліччю розвинених країн світу про уникнення подвійного оподаткування. Така система дозволяє громадянам Бельгії не платити податки на доходи, які вони отримала за кордоном.

Право на те щоб просити громадянство з’являється після трьох років проживання в країні, що робить цей процес більш реальним. Ще маленький бонус – тільки в Бельгії проживши сім років Ви гарантовано отримуєте громадянство, і рішення цього питання при такому розкладі вже не буде залежати від бюрократичного апарату чиновників.

Якщо Ви не житель будь-якої країни Євросоюзу, то щоб отримати вид на проживання необхідно шукати там роботу.

Дозволу на працю типу «А» даються працівникам приймається на необмежений строк, тип «Б» дають людям які мають право працювати в одного роботодавця у протягом лише одного року, тип «С» в цьому плані краще попереднього варіанту адже незважаючи на те що це дозвіл теж дається на рік, є можливість його продовжувати. Не менш популярний спосіб отримання посвідки на проживання-це інвестиції, однак, він на жаль підходить лише людям з високим рівнем достатку.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *